17.04.2009 18:43

Webová prezentace byla spuštěna

Dnes byla spuštěna naše nová webová prezentace.:Cílem spolku satiriků je motto pana J.Wericha:"Aby byla sranda !" Pokud budou některé verše či rýmy technického či vědeckého charakteru budou náležitě dovysvětleny neb oblast lidského vědění je tak obsáhlá že vyžaduje velmi úzkou specializaci .Cílem je tedy nejen rozesmát ! ! ! Nemusí se smát jenom v zahraničí tomu co ti naši "politruci" a pod. "vystrájajů"-že by zasloužili "liščit po čuni" je nabíledni ! ! ! Tak hned ty první :  Stále žijem v jednom BLUDU ,z Kremlu hop do HOLLYWOODU ! ! ! 2:ˇNák nám to tu všecko pajdá-pomůže ALkajdá ? ? ? ? ? 

3:(parodie na"Mama mulend"): Máma má žere bobulé,páč už má IQ na nule,páč ty co volila minule už zas kopli do vrtule ! ! !

4:Hlásili v Rozhlasu že psali v "Rudaˇsu : prej dáme Vodochody Airbusu. S chytrostí to u nás jde už trošku z Vršku když s boingem jsme nabili  si DRžKU !!!

5: Parodie na Rozhledny : Rozhlédni se člověče co nám tady zanechalo KSč-pak nemusíš opustit svou ves abys zjistil co zbylo po ODS ! ! !

6: Parodie na I.Mládkovu : Medvědi nevědí = že maj blbý sousedi .

7: Nevesely truchlivy jsou ty Perské zálivy ,jest tam ropná skvrna velikosti BRNA - až bude jak TOKIO ,tak šahneme po KYJO´ 

                  SADDÁME ,SADDÁME  MY TĚ TO NANDÁME  ! ! ! ! !

    ZVEME VÁS NA TŘEMFEST  23. 5. 2009 V SOBOTU  DO ZÁLUŽÍ U PLZNĚ     email: panvell.LLL@seznam.cz      skype: pavel_les

 www.tremfest.cz          info@tremfest.cz

                                                               

—————

Zpět


Diskusní téma: Webová prezentace byla spuštěna

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Kontakt



+420 606 368 450 skype: pavel_les